domov Zavod za računalniško izobraževanje Ljubljana
Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana

telefon: (01) 5190-828
Elektronski naslov: info.zri@zri.si

Kazalo:
Gibanje ustvarjalnosti...
Kotiček učencev...
ZRI - Računalniški pouk mladine ...
ZRI - Novice...
ZRI - Izobraževanje odraslih
ZRI - O Zavodu...
Reference...
ZRI - Poletne šole
Prejšnje poletne šole
ZRI - Prijavnica za poletno šolo

PROGRAMIRANJE ZA IZKUŠENE 2018 - POLETNA RAZISKOVALNA ŠOLA PROGRAMIRANJA

Poletna raziskovalna šola programiranja, ki jo izvajamo že več let, je namenjena mladini od 10 do 19 let, ki jo veseli računalniško programiranje. Izvedli jo bomo v Ljubljani v naših učilnicah v Pržanu (zadnja postaja mestnega avtobusa št. 7). Udeleženci poletne šole bodo imeli dnevno 6 - 8 pedagoških ur računalniškega pouka, računalniških vaj in samostojnega raziskovalnega dela (po en udeleženec na računalnik!).

Poletno šolo izvajamo v dveh terminih:

  1. v času od torka 26. junija 2018 do sobote 30. junija 2018 smo prvo izmeno že izvedli in jo zaključili v poznih popoldanskih urah s predstavitvijo rezultatov.
  2. v času od od ponedeljka 27. avgusta 2018 do petka 31. avgusta 2018 z zaključkom in predstavitvijo rezultatov v petek po 17. uri. Za udeležbo je potrebno predznanje programiranja v programskem jeziku logo, pascal, C ali C++.

PROGRAMSKE USMERITVE:

Objektno programiranje: Osnove objektnega programiranja v vsaj enem izmed programskih jezikov logo, pascal (Delphi), C, C++, python ter načrtovanje in izdelava objektno zasnovanih programov. Delo je organizirano po skupinah glede na predznanje. Na poletni šoli bo imela priprave tudi ekipa, ki bo Slovenijo zastopala mednarodni olimpijadi iz informatike.

Delavnice: V okviru programa programiranja bodo učenci izbirali še vsebine naslednjih delavnic: Robotika in procesno programiranje, računalniške komunikacije, programiranje in oblikovanje v svetovnem spletu.

Udeleženci bodo lahko sodelovali pri računalniškem pouku tudi med šolskim letom!

Cena poletne šole je 230 € in vključuje izvedbo programa, malico, kosilo, osvežilne napitke.

Informacije in prijave:

Prijave sprejemamo po pošti na naš naslov: Zavod za računalniško izobraževanje Ljubljana, Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana.

Dodatne informacije Vam lahko posredujemo po elektronski pošti: info.zri@zri.si in v času uradnih ur na našem naslovu oz. po telefonu št. (01) 5190-828.

Prijavnica

Prijavnica v obliki MS-Word

Ponudba velja do zasedbe delovnih mest (20).

Valid HTML 4.01! Stanje usklajeno: 5.7.2018