domov Zavod za računalniško izobraževanje Ljubljana
Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana

telefon: (01) 5190-828
Elektronski naslov: info.zri@zri.si

Kazalo:
Gibanje ustvarjalnosti...
Kotiček učencev...
ZRI - Računalniški pouk mladine ...
ZRI - Novice...
ZRI - Izobraževanje odraslih
ZRI - O Zavodu...
Reference...
ZRI - Poletne šole
Rezulatati 1. izmene poletne šole 2020
Rezulatati 2. izmene poletne šole 2020
Poletne šole v preteklih letih

PROGRAMIRANJE ZA IZKUŠENE 2020 - POLETNA RAZISKOVALNA ŠOLA PROGRAMIRANJA

Poletna raziskovalna šola programiranja, ki jo izvajamo že več let v sodelovanju s Sinel, d.o.o., je namenjena mladini od 10 do 19 let, ki jo veseli računalniško programiranje. Izvedli jo bomo v Ljubljani v naših učilnicah na Pržanu (zadnja postaja mestnega avtobusa št. 7). Udeleženci poletne šole bodo imeli dnevno 6 - 8 pedagoških ur računalniškega pouka, računalniških vaj in samostojnega raziskovalnega dela (po en udeleženec na računalnik).

Poletno šolo smo izvedli v dveh terminih:

  1. v času od ponedeljka,29. junija 2020, do petka, 3. julija 2020 in jo zaključili v petek, 3. julija 2020 v poznih popoldanskih urah s predstavitvijo rezultatov na spletu. (Zaključeno - Rezultati)
  2. v času od ponedeljka 24. avgusta 2020 do petka, 28. avgusta 2020 z zaključkom in predstavitvijo rezultatov na spletu. (Zaključeno - Rezultati)
Za udeležbo je potrebno ustrezno predznanje programiranja v programskem jeziku logo, pascal, C oz. C++ ali python.

PROGRAMSKE USMERITVE:

Objektno programiranje: Osnove objektnega programiranja v vsaj enem izmed programskih jezikov logo, pascal (Delphi), C, C++, python ter načrtovanje in izdelava objektno zasnovanih programov. Delo je organizirano po skupinah glede na predznanje. Na poletni šoli bomo imeli tudi priprave, za tekmovalce, ki bodo Slovenijo zastopali na mednarodnih tekmovanjih iz informatike, v kolikor bodo le ta izvedena.

Delavnice: V okviru programa programiranja bodo učenci izbirali še vsebine naslednjih delavnic: Robotika in procesno programiranje, računalniške komunikacije, programiranje in oblikovanje v svetovnem spletu.

Udeleženci bodo lahko sodelovali pri računalniškem pouku tudi med šolskim letom!

Cena poletne šole je 240 € in vključuje izvedbo programa, malico, kosilo, osvežilne napitke.

Informacije in prijave:

Prijave sprejemamo po pošti na naš naslov: Zavod za računalniško izobraževanje Ljubljana, Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana.

Dodatne informacije Vam lahko posredujemo po elektronski pošti: info.zri@zri.si in v času uradnih ur na našem naslovu oz. po telefonu št. (01) 5190-828.

Prijavnica

Prijavnica v obliki MS-Word

Ponudba velja do zasedbe delovnih mest (20).

Valid HTML 4.01! Stanje usklajeno: 27.08.2020